Brynäs IF

701523 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2499864

Sv: Alla Helvetes Kval
Asterix:
Att sparka Manner var ett tecken på desperation av Alcén.
Att ge Ove ansvaret för laget 2 dagar innan kvalstart och helt utan förutsättningar att göra ändringar ..... ja vad ska man säga om det liksom.....
Men det var det slutliga beviset på att Alcén inte behärskar rollen som SC i en professionell organisation.
Jag tror ärligt talat inte att det hade sett annorlunda ut med Manner kvar vid rodret heller för det som laget visade upp i matcherna mot Timrå och Växjö var total uppgivenhet.
+8
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Jockster : Tror inte det är Manners fel att vi åker ut det är nåt annat som inte är friskt i truppen kräftgången började redan 2018 varför kan tränarna som fått sparken träna andra lag och få resultat men inte då dom kommer till Brynäs.
+2
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Det finns förmodligen goda skäl till att jag inte kommit längre än till att bli soffcoach i hockey. ...Men jag tyckte att Brynäs för första gången den här säsongen var det bättre laget mot Malmö - trots plusstatistiken i serien. Jag bedömde Brynäs chanser till 0% efter match två - men efter match tre har chanserna ökat till c:a 3%. Förstakedjan som alltid hamnat i sarghörnen och spelat runt, runt hela säsongen kom plötsligt mycket rakare på mål med Blomqvist. Här har man hittat något. Blomqvist må vara begränsad som hockeyspelare - men viljan är fantastisk.

Kan man vara det bättre laget i fyra matcher till kan det faktiskt gå vägen. Konstigare saker har faktiskt hänt!
+5
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Jockster : Det är något ruttet i laget, såg matchen mot Frölunda för några veckor sedan och som de spelade då var de så jävla bra. Kontroll från början till slut, resolut spel- tror inte många lag slagit dem då. Manner hade skapat något riktigt bra. Med en målvakt som varit bra hade Brynäs varit ett topplag i år. Så in i helvete surt.
+3
Låst ämne