Brynäs IF

717541 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2501549

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: Jag såg från start att vi inte skulle vara bättre denna säsong än förra, vi tappade anfallare som Gunler, Danielsson, Sallinen som var otroligt viktiga i lagbygget.
Sen Björk på backen som var vår hänförare.

Målvaktssidan blir väl knappt bättre av att ha två bra målvakter då bara en kan stå i taget och förstemålvakten står de flesta matcher ändå.
Sen visst några hyfsade värvningar men stommen ett år äldre och SHL har inte varit så här bra sedan senaste lock-outen. De flesta såg bara till förvärven och glömde både förlusterna och motståndarna.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Axle San: Svårt med ironi i text såhär, men jag förmodar att det var ett skämt gällande, Danielsson, Gunler, Sallinen och Björk...?

Jag undrar vad det är som är tokigt i föreningen, är sjukt nyfiken på hur precis alla ledare och spelare sjunker i nivå så fort Brynäs-tröjan åker på (undantag Johannesson då..).

Kval eller inte, vi kunde med lite medstuds undvikit det i år också, men problemet hade kvarstått, det är något som är ruttet. Hoppas att Bosse B och Svedman kan identifiera och åtgärda det problemet.
Låst ämne