Brynäs IF

717543 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2501555

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: Kollar man på hur Alcén värderat spetsen och bredden så är han helt ute och cyklar. Och även om vissa nyförvärv är meriterade så säger det ingenting kring hur dom faktiskt presterar. Oskarshamns nyförvärv var inte lika meriterade men var väl scoutade och presterade avsevärt mer till en likvärdig peng. Så även om man kan försvara vissa delar av lagbygget så finns det flera stora misstag som påverkat utfallet på den här säsongen.

Det här är väl en till stor del varför man ofta vill se en sportslig ansvarig som inte värvar och värderar sina spelare med sitt klubbhjärta. Det krävs någon utomstående som nyktert kan se var en spelare befinner sig i karriären och vad dom kan ge för utfall.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Ett vanligt uttalande bland de som försvarar sportcheferna är typ "Men inför säsongen var ni nöjda". Ja, vissa var nöjda, vissa såg eller anade vilka problem vi skulle få. Men..skillnaden är väl att sportchefens jobb är att veta bättre än amatörtyckare. Vad olika fans eventuellt tyckte om truppen inför säsongen förändrar ju inte att lagbygget totalt misslyckades.

Många, även jag, tvekade på om Dima, Rödda, Scott mfl skulle leverera vad som behövdes. Vi var många som desperat väntade på spetsforwarden som aldrig värvades. Vi var även många som höjde röd flagg för Kinnvalls skadebenägenhet, tyvärr blev det som man var rädd för.

Jag tycker inte riktigt att det finns nåt försvar för lagbygget, en del fina namn, men helheten var aldrig där.
Låst ämne