Brynäs IF

705125 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2501682

Sv: Alla Helvetes Kval
kulltorp: Larsson lär vara hett villebråd. "Skambud" på Kinnvall från HV och Timrå, Johannesson lär blir utlånad till SHL-klubb (Rögle..?), Eklind är förmodligen redan klar för annan klubb (Örebro?). Lindstein såklart, men skulle kunna stanna. Sklenicka lär nog hamna i SHL. I övrigt vet jag inte vilka mer som det skulle ryckas i?

Rödin, Lindbäck och Scott vet jag inte om andra SHL klubbar skulle ens försöka plocka?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox:

Skulle kunna tänka mig att Ölund, Sklenicka, Johannesson och Björninen kunde vara av intresse för Timrå. Om J. Larsson tjänar 300', så får han nog sänka sin lön ganska bra nästa säsong om lag ska nappa ö.h.t. Nu är ju i princip Timrås trupp satt, med några undantag. 7 backar på kontrakt+ D. Bernhardt om MoDo missar SHL. 10 forwards på kontrakt + muntligt överens med Filip Hållander i AHL.Tror inte att Brynäs behöver vara allt för rädda att tappa spelare till Timrå. Vad Timrå behöver för full trupp är spets, både på back- och forwardssida.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: bland inte in Timrå med Kinnwall. Vi hade nog med LaLeggia. Kinnwall var bra i Timrå. Men Kinnwall då är inte Kinnwall nu.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: Ja vi får väl se, ni hamnar långt ner i hierarkin nu, så SHL och europa plockar det man vill ha först, sen får ni det som blir kvar.

Kan tänka mig att Brynässpelarnas agenter jobbar för högtryck just nu för att hitta nya klubbar.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: Det handlar inte bara om SHL. Det handlar också om DEL, Liiga och andra ligor som är mer attraktiva än Hockeyallsvenskan.

SHL kanske kan plocka allt i Europa som inte Schweiz vill ha nu när KHL inte är ett alternativ för många, men Hockeyallsvenskan har även andra ligor över sig i hierarkin.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Ölund tänker jag stannar...
Björninen försvinner såklart också
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Skiter faktiskt i om Larsson spelar någonannanstans. Jobbigare med Sklenicka.
Låst ämne