Brynäs IF

715753 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2505134

Sv: Alla Helvetes Kval
Huge: "Var och när har jag förespråkat Lindbäck inför gårdagens match och LIndbäck inför matchen imorgon?
Läser du öht det jag skriver, eller?"

Nu läste du inte alls vad jag skrev. Varför föresprålar du Olkinuora imorgon när han gjorde 2 tavlor. Låter ju väldigt märkligt, för att inte säga livsfarligt i en så viktig match imorgon
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Bulten: Ok, mitt fel. Jag blandade ihop målvakterna och uppfattade det som att du påstod att jag har förespråkat Lindbäck både igår och hemma senast.
Även solen har fläckar... ;-)

Som jag redan förklarat: Olki blev trots allt en vinnande målvakt igår och gör det bra efter en hel- och en halvtavla, även om han hade en hel del flyt med styrningar som han fick rakt på sig och som lika gärna kunde ha gått i mål.
Ändå en vinnare och helt rätt att inte ändra ett vinnande lag i det här läget.
Det som avgjort för Molin tror jag är just att Limpan var en förlorande målvakt senast och att det rent psykologiskt kan vara bra i de lägena att byta, psykologiskt bra för oss och negativt för Malmö.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Bulten: Hur orkar ni lägga så mycket tid på att diskutera målvakterna? Vi har två bra målvakter och båda två har gjort bra/mindre bra insatser under säsongen. Hade försvarsspelet varit normalt hade ni inte malt på i all evighet om vem som är bäst.

Alla insläppta mål går alltid att diskutera men faktum är att alla insläppta mål är ett misstag av någon, oavsett om det är målvakt eller utespelare.

Diskutera istället hur vi enklast gör mål på Werner imorn, för han har fan släppt lika mycket tveksamma puckar som våra målisar denna matchserie.
Låst ämne