Brynäs IF

713964 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2505259

Sv: Alla Helvetes Kval
Huge: "Vem har påstått att han haft otur vid dessa tillfällen?"

Det jag menar är bara att turbegreppet kan diskuteras. Olki gjjorde fantastiska förflyttningar på slutet igår - och hade, låt oss säga, 93% chans att rädda - medan Lindbäck när han blivit kvar vid "fel stolpe" har 0% chans. Man kan naturligtvis fortfarande säga att Olki hade tur - det var ju 7% chans att pucken ändå gått in men han hjälpte i så fall verkligen turen på traven.

Jag har absolut inget emot Lindbäck - han har spelat upp sig ordentligt under säsongen men min soffcoachbedömning är att han fortfarande är långsam i sidled. Jag önskar honom all lycka och hoppas att han får en fantastisk nästa säsong.

...Men enligt samma soffcoachbedömning är Olki i zonen nu och verkar vara som bäst när det gäller och då tycker jag att man ska satsa på honom i kvarvarande match(er).
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Malken: det behöver man inte vara expert för att fatta, Lindbäck är ju som en snigel mellan stolparna. Jag vet inte hur många han han har släppt in på det viset.
En annan sak han läcker på det är mål på första stolpen, han kan ju tydligen inte hålla tätt där så många mål har slunkit in där också.
Allsvenskan är nog hans nivå, behöver han ju inte träna så mkt heller. Då kan han basta och fiska i sin stuga.
Låst ämne