Brynäs IF

713802 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2507359

Sv: Alla Helvetes Kval
Saxat från Sportbladet.

”Brynäs är en av få klubbar i Sverige som har en hållbarhetsansvarig, de släpper hållbarhetsrapporter, använder förnybar el i arenan och har en smältgrop där de (gömmer sina sparkade tränare) återanvänder snön från ismaskinen.
Allt det här är förstås vettigt och ansvarsfullt men de har samtidigt bedrivit svensk ishockeys kanske minst hållbara a-lagsverksamheter.
Klubben har likt en kolerisk siciliansk fotbollspresident avskedat tränare och bytt ut folk i ledande positioner. ”


Så vettigt skrivet.


Även detta.

” Härom dagen blev förre Brynäs-klubbdirektören Michael Campese svensk mästare med VSK bandy, i Örebro har förre Brynäs-sportchefen Stefan Bengtzén byggt ett harmoniskt lag som gör en av klubbens sportsligt bästa säsonger någonsin. ”
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Farsang: Japp - resan utför på allvar inleddes när Campese sparkade Bengtzén, Larsson och Sjödin. Dessa ersattes av en helt oprövad Dackell, en avdammad Hammarström, en återvunnen Sundlöv samt en mindre meriterad tränare i form av Sundqvist. Målbilden var 4 guld på 10 år.

Man tar sig för pannan.....
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Farsang: Bengtzén fick mycket skit här, jag förstod aldrig varför. Han var framgångsrik i alla sina roller innan Brynäs, och byggde ett finallag hos Brynäs. Är helt övertygad om att svågerpolitiken och arbetsmiljön inom Brynäs gjorde hans uppgift helt omöjlig i längden.

Rödin låter helt oberörd f.ö.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
”Ur askan i elden, spotta i nävarna och stäm träff på Sätraåsen.
Det finns ett arbete att göra, brynäsare”
Låst ämne