Brynäs IF

713364 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2510270

Sv: Alla Helvetes Kval
Supportern: Om alla beslut från Manner och tränarna samt spelarna på isen hade varit annorlunda och gett ett annat resultat, så hade alla kanske varit genier idag.
Klart att Alcen ska bedömas utifrån utfallet, liksom tränare och spelare.
Att Alcen per automatik däremot måste gå enbart pga utfallet, är inte alls självklart som jag ser det.
Det finns både fördelar och nackdelar med att behålla honom, och jag tror att det bästa är att överlåta valet av SC i HA till mer kunniga och insatta personer än de som befolkar det här forumet.
Med all respekt för att det säkert finns några härinne som har goda hockeykunskaper i allmänhet men högst sannolikt minimala eller inga kunskaper och insikter när det gäller det interna arbetet i föreningen..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Huge: vad är det som gör att du tycker att alcen ska vara kvar?

Tycker det nu är oviktigt om han blir kvar eller inte, utan nu frågar jag dig.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Huge: Och det kommer från en individ med NOLL känsla för hockey. Du har alltid gått emot oss som under hela säsongen kritiserat diverse beslut och pekat på att vi kommer förmodligen hamna i HA. Vem som helst med som sett hockey utan att spela kunde se vart Brynäs var pä väg men vill man vara enögd som du är så går alltid att leva i förnekelse.
Skulle man bestämma sig att sparka Alcén så skulle du förmodligen vända kappan efter vinden och tycka att det var rätt beslut.
Låst ämne