Brynäs IF

717218 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2510764

Sv: Alla Helvetes Kval
lapad: Bla bla bla bla....
Svara på min fråga, istället för att komma med en massa allmänt självklart dravel om att vi måste få in kompetent folk (vem vill ha inkompetent folk?) på alla platser, att man måste kunna leverera en bra produkt (vem vill leverera en dålig produkt?) osv osv.
Efter alla märkliga beslut som du påstår har tagits så tycker man ju att du borde kunna ge åtminstone ETT konkret exempel på hur beslutsunderlaget har sett ut, så att vi kan bedöma ifall beslutet ifråga har varit märkligt eller fullt logiskt och korrekt när det togs.
Att resultatet av ett beslut i slutändan har blivit dåligt betyder ju inte att beslutet per automatik måste ha varit dåligt när det togs.

Istf att köra med samma gamla grammofonskiva så borde väl en man i din egen ålder kunna svara på en konkret fråga, utan att ducka och svara med en massa allmänna floskler om att det behövs kompetent folk som leder föreningen...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Huge: 1. Tränarfrågan - man misslyckas med Manner och ser till att ersätta med Molin som älskar Brynäs och inte tackar nej. Ett bevis på ett väldigt dåligt beslut av Brynäs. För det första så skulle man aldrig ens frågat Ove, han har redan sparkats som tränare och dessutom jobbat alldeles för nära Manner vilket gör att skillnaden inte blir så stor. Då hade jag hellre låtit Manner fortsätta coacha så slapp vi redan dåliga rykten av ett lag som sparkar tränarna på löpande band

2. Redan i somras visste vi att det saknas en eller två målskyttar i laget. Alcen har haft god tid på sig att hitta någon eller några men inte lyckats. Hur har man då lyckats i Oskarshamn? Det handlar om kompetensen Huge, inget annat. När han inte lyckades eller inte klarade av att värva någon ursäktade han sig med att marknaden är död. Självklart, då var det försent...
I brist på kompetens och kontaktnät tar han hem Blomman som i och för sig gjorde bra ifrån sig men ytterligare ett bevis på att Alcén saknar bredare kontaktnät.

Det är bara ett par i mina ögon dåliga beslut och dåligt utförd arbete. Brynäs behöver en ny start, vi behöver nytt folk på många positioner i föreningen, folk som brinner för jobbet.
Låst ämne