Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2510775

Sv: Alla Helvetes Kval
Huge: 1. Tränarfrågan - man misslyckas med Manner och ser till att ersätta med Molin som älskar Brynäs och inte tackar nej. Ett bevis på ett väldigt dåligt beslut av Brynäs. För det första så skulle man aldrig ens frågat Ove, han har redan sparkats som tränare och dessutom jobbat alldeles för nära Manner vilket gör att skillnaden inte blir så stor. Då hade jag hellre låtit Manner fortsätta coacha så slapp vi redan dåliga rykten av ett lag som sparkar tränarna på löpande band

2. Redan i somras visste vi att det saknas en eller två målskyttar i laget. Alcen har haft god tid på sig att hitta någon eller några men inte lyckats. Hur har man då lyckats i Oskarshamn? Det handlar om kompetensen Huge, inget annat. När han inte lyckades eller inte klarade av att värva någon ursäktade han sig med att marknaden är död. Självklart, då var det försent...
I brist på kompetens och kontaktnät tar han hem Blomman som i och för sig gjorde bra ifrån sig men ytterligare ett bevis på att Alcén saknar bredare kontaktnät.

Det är bara ett par i mina ögon dåliga beslut och dåligt utförd arbete. Brynäs behöver en ny start, vi behöver nytt folk på många positioner i föreningen, folk som brinner för jobbet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
lapad: Vilka konkreta tränaralternativ till Manner känner du till då, som fanns att tillgå och som man borde ha ersatt Manner med?
Du resonerar ju jävligt ologiskt och märkligt när du å ena sidan sågar lösningen med Molin och samtidigt förespråkar en fortsättning med Manner, trots att du tror att resultatet med Molin eller Manner vid rodret skulle bli ungefär detsamma.

"Redan i somras visste vi att det saknas en eller två målskyttar i laget. Alcen har haft god tid på sig att hitta någon eller några men inte lyckats."

Och varför lyckades Alcen inte med att värva den spetsforward man sökte då?
Vilka spelare hade och hade inte Alcen kontakt med?
Hur utvecklade sig alla ev förhandlingar och kontakter?
Hur såg marknaden ut?
Vilka tackade nej till Alcens bud, vilka tvingades Alcen tacka nej till, vilka motiv till att tacka nej hade spelare som Alcen ville värva angett?

Ännu fler konkreta frågor utöver det jag tidigare frågat dig om men som du fortfarande bara besvarar med floskler och meningslösa svar som att Oskarshamn och andra lag minsann lyckats bättre...
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Sen det här ständiga erkännandet av spelare som fått lämna Brynäs men spelat i andra SHL lag eller andra ligor. Helt plötsligt ses de som stjärnor när de återvänder.
Jag har länge tyckt att många "brynäsare" i stommen håller på tok för låg nivå för SHL, men det känns som att de blir untouchable, och får ständigt förlängt. Tröttsamt att snudd på hela laget består av 3e, 4e kedjor och jag anser defenitivt inte att Rödin/Scott har varit en 1a kedja med SHL mått mätt, Inte Bertilsson som en toppback i 1a backpar heller de senaste åren. De bästa i ligan håller en väldigt mycket högre nivå, men det gå inte att övertyga nån med Brynäsblinda ögon vissa får inte kritiseras punkt.
Låst ämne