Brynäs IF

715184 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2525666

Sv: A propósito de nada
Igår hade GD ett reportage om amerikaner i Brynäs genom tiderna - utifrån att någon ny amerikan hade börjat följa Brynäs på Instagram (suck).
Men nu verkar artikeln vara bortplockad?

EDIT: Nej, den var kvar - bara mycket mindre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: Har en känsla av Brynäs inte kommer att ligga i topp i Allsvenskan näringskedja nästa säsong.
Det är helt enkelt så att förmånga ska vara med och dela på pengarna.
De flesta privata företag inser att man bör lägga satsningar på de delarna som drar in mest pengar för att kunna investera i andra verksamheter inom företaget.
Denna väg går dock inte Brynäs IF vilket tb kostar föreningen 40miljoner nästa säsong.
I en verksamhet som har Brynäs omsättning borde det gått att spara in fem miljoner för att satsa på den delen av företaget som drar in de största inkomsterna.Dvs i Brynäs fall en underlåtenhet att värva in en spets.Brynäs har hela tiden hoppats på att någon underifrån skulle ta klivet och blomma ut som en spets vilket inte hände och tillslut åkte vi ut.

Inför nästa säsong så kommer det förmodligen finnas samma luckor i lagbygget om vi jämför Brynäs lagbygge med toppkonkurrenterna i Allsvenskan som det fans i årets lag jämfört med övriga SHL lag.
Vi har förlängt med Rödin,Kinnvall och Bertilsson vilket i grunden är mycket bra.
Men hur många matcher kommer dessa tre att finnas på isen samtidigt till ett ev kval till SHL.
Det behövs två topp femmor till utöver dessa de bör ses som en bonus om de kan medverka i ett ev kvalspel.Det har väl all skadehistorik allt förtydligt visat.
Så min optimist spirar inte direkt inför nästa säsong heller, det enda positiva är förmodligen att man inte behöver oroa sig för att åka ut.
Kommentera