Brynäs IF

710625 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2527349

Sv: A propósito de nada
J-S: "Jag blir lite konfunderad över vad du vill? och vad du vill ha sagt?
Åkerlund är en av Boumediennes gubbar och Inge H är pesten?"

Nej, det som jag ville ha sagt var att förklara varför just Åkerlund ingår i den här gruppen. Många hade nog inte hört talas om Åkerlund innan idag och undrade varför just han "platsade" i en grupp som annars enbart består av massa gamla Brynäsare.

Den andra poängen var förvåning över att Inge H inte ingår i gruppen.

Lägger ingen värdering varken i Åkerlunds vara eller Inges icke-vara. Vet alldeles för lite om Åkerlund för att kunna bedöma den saken.

Kan däremot förstå att Janne Larsson inte är med. Han är mitt uppe i en elitkarriär som assisterande tränare och kommer antagligen få ett nytt (topp)jobb inom en ganska snar framtid. Dumt att ha en sån person i gruppen med tanke på att han högst troligt kommer tvingas lämna den när han får ett annat uppdrag för att inte sitta på två stolar samtidigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ”Nej, det som jag ville ha sagt var att förklara varför just Åkerlund ingår i den här gruppen. Många hade nog inte hört talas om Åkerlund innan idag och undrade varför just han "platsade" i en grupp som annars enbart består av massa gamla Brynäsare.
Den andra poängen var förvåning över att Inge H inte ingår i gruppen.”

Så inget svar om Sundlöv?
Varför skulle Inge ingå i gruppen?
Sen vad vet du om Janne Larsson och hans framtidsplaner?
Nisse Ekman perfekt kandidat för gruppen eller?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ja hur fan 373728 gamla BIF kockar ska få till en ny soppa när man inte ens vill greppa att den gamla soppan var dålig får en att fundera.
Vem betalar En bra start & beundrar gruppen ledd av JA & Erika?
Finns inte ens pengar att betala elen men nu ska man involvera flera gamla Brynäsare och skapa en grupp som ska göra två redan anställas jobb.

SM i ryggdunkeri ala BIF.

Det är GIF 2.0 vi bevittnar, snart i en uterink nära dig…
Kommentera