Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2527371

Sv: A propósito de nada
Peja: ”Nej, det som jag ville ha sagt var att förklara varför just Åkerlund ingår i den här gruppen. Många hade nog inte hört talas om Åkerlund innan idag och undrade varför just han "platsade" i en grupp som annars enbart består av massa gamla Brynäsare.
Den andra poängen var förvåning över att Inge H inte ingår i gruppen.”

Så inget svar om Sundlöv?
Varför skulle Inge ingå i gruppen?
Sen vad vet du om Janne Larsson och hans framtidsplaner?
Nisse Ekman perfekt kandidat för gruppen eller?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: Förstår inte vad Sundlöv har med det här att göra, men han är någon som jag har gett både mycket ris och ros under åren. Tyckte det var helt rätt att inte behålla honom senast, däremot borde man naturligtvis ha ersatt honom med någon annan än Alcén.

Inge H har väl ingått i en liknande sportgrupp förut inom Brynäs. Det var några år sedan nu, men med tanke på att den nya gruppen nästan bara består av Brynäslegender, så hade det varit naturligt om han också hade ingått. Inte minst eftersom han alltid verkar vara ivrig att ge sina inputs.

Framtiden får väl utvisa vad Janne Larssons planer är. Jag tror att han är alldeles för attraktiv på tränararbetsmarknaden för att inte erbjudas ett nytt attraktivt jobb.

Ingen aning om vad Nisse Ekman pysslar med om dagarna. Han verkade vara en skön snubbe som passade bra som assisterande tränare, men är han en person som ser massa matcher och därmed kan ge inputs om massa spelare?

Boumedienne har flera andra jobb som antagligen går före att hjälpa Brynäs.
Kommentera