Brynäs IF

713969 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2530946

Sv: A propósito de nada
mk: Jag har inga problem alls om dom kniper sitt fjärde guld på åtta år, problemet för mig med Växjö är att dom frambringar inga känslor alls i mig som motståndarsupporter.

Kalla mig gammeldags om du vill, men hockey för mig är känslor, kärlek och hat. Växjö ger mig inget av det. Tycker inte dom är sympatiska nog, med sina femton transatlanter och usla juniorverksamhet varje säsong, för att jag ska unna dom något och likaså har eller gör dom inget som gör mig särskilt irriterad eller förbannad heller.

Det säger väl allt egentligen att det alla sitter och pratar om, i en SM-finalserie(!), är åskådarna mer än om matcherna? Dom är i sin guldbubbla i Växjö men ingen utanför kommungränsen bryr sig, inte ens somliga inom kommungränsen bryr sig tillräckligt för att se en fjärde period. Oavsett om dom tar tio guld på tio år så är är och förblir Växjö Lakers aldrig mer än en axelryckning för mig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: nä Växjö berör mig nada..men de gick till 8tondel på både j 18 o j 20...lär nog komma mer juniorer även från de egna leden men berör nääää
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Då var denna hockeysäsong över och Sveriges mest klassiska lag åker ur och det största platslaget vinner guldet. Tråkigaste jävla hockeysäsongen i mannaminne!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det är bara att gratta Växjö, en förening med kontinuitet, en bra sportchef, kompetent tränare, etc.
Se och lär Brynäs IF!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: inga känslor, varför skriver du så mycket om hur liten arena och hur få supporters och hur kort tid de varit supporters mm. Verkar nog som de väcker rätt mycket känslor hos dig.
Kommentera