Brynäs IF

715723 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2532841

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Skiter faktiskt fullständigt i vad folk tycker. Kravlösheten har fört oss till HA. Om inte vi ställer krav på föreningen, hur får man då till en förändring? Efter alla fina kommentarer så kan vi konstatera att de flesta är nöjda. Alla måste inte svara, låt det passera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bulten:
Klart som fan det går åt helvete utan krav och tydliga mätbara mål och delmål nedbrutna från styrelsens visioner.
Det efterfrågas av bla valberedningen.
Sen finns det ju de som Mattson som inte förstår betydelse av och vad krav, kravbild och målstyrning är, utan piper först när allt gått åt helvete och tar ut det på andra individer.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bulten: Här kommer ett tips, avsluta kontot här och börja skriva på twitter eller annan plattform. Så kan dom som vill följa din smörja. Här kan man ju tyvärr inte blocka användare som förpestar forumet
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bulten: Hur mycket man än hade viljat se en bättre sportslig ledning så är ju tidsaspekten som den är. Hade det ens funnits tid att noggrant pinpointa rätt sportchef, sen försöka rekrytera denne och SEN bygga ny trupp? Jag vetefan.

Det är lite vad det är liksom, inte optimalt men kanske logiskt. Däremot så hoppas jag att man letar efter en ny sportchef som kan ta över när saker och ting landat.

Bara o hoppas att Alcén o Co lyckas sätta ihop ett bra lag och att det finns en annan plan för framtiden.
Kommentera