Brynäs IF

714980 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2533600

Sv: A propósito de nada
Till er som har kollar mer på juniorlagen än vad jag har, om valet var mellan att ta in Arvid Sundin eller Linus Lindblom i truppen, vem hade ni valt då? Kollar man bara statsen i J20 föregående säsong ser ju Sundins mycket mer imponerande ut.

Tycker nämligen det känns som många nämner Lindblom när de gör uppställningar etc men få nämner Sundin. Känns inte Sundin som den större talangen av dem?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: ”Tycker nämligen det känns som många nämner Lindblom när de gör uppställningar etc men få nämner Sundin. Känns inte Sundin som den större talangen av dem?”

Utan att snacka ner Lindblom Jr, så känns det som att han lever en del på sitt efternamn hos oss supportrar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Sundin alla dagar i veckan.. jag har kollat en del j20 och Sundin har skridskoåkningen, bra skott och spelskickligheten. Har överglänst både Lindblom och Nordh… väldigt konstigt att han inte blev draftad men det var knepiga säsonger där under pandemin…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Sundin, han har skridskoåkningen som gör att han kan klara HA. Lindblom har det inte. Men det finns mer lovande spelare i samma ålder att ta in utifrån istället.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Sundin är vassare då han både är spelskickligare och har riktigt bra fart. Lindblom har jättefin teknik och ett bra skott men är tyvärr inte den snabbaste spelaren. Men jag tror ingen av dom går chansen. Är ju redan sagt att Ohlsson och Nordh om han stannar blir forward 13 och 14.
Kommentera