Brynäs IF

713532 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2534450

Sv: A propósito de nada
Bulten: Instämmer, kommunikationen kring detta är inte bra ännu iaf. Det är ju oklart vad som gäller, är det för företag eller inte? Finns det olika kampanjer?

Det här borde rullats ut mycket större, kanske med en film och en hashtag, som Bulten säger supportrarna vill in och donera rejält.

Men det kanske kommer en stor kampanj från klubben?

(ps. Ta in bättre personal som kan jobba med kommunikationen)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Tycker samma. Plus att hela kampanjen känns som en billig utväg för stadens företag. Flera av dessa skulle kunna ge det tiodubbla minst.

Men jag är inte förvånad heller. Den nya tydligheten i klubben är nog mer luddig än någonsin.

Vill se en riktad kampanj likt den man gjorde med Bertilsson och Berglund. Ge oss ett namn och låt oss värdera om vi vill bidra.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: tror att Brynäs fått haka på lite här, det har nog inte funnits något specifikt namn som "fansens värvning" (tidigare iaf) utan initiativet kom från fans och inte från Brynäs själva. Därav lite märklig kommunikation. Men inte fel att låta företag vara med på detta sättet. Borde dock ha något mål på summa eller något namn på spelare eller så. Blir ju också lite tokigt när vi som igår, utan "insats", fick tre kanonnamn på ett bräde och vi vet att laget ska fyllas på med spelare oavsett "fansens värvning" eller ej.

Tror att Brynäs snarare på eget initiativ hade skapat detta för en sista spetsvärvning i augusti (typ Silfverberg) när truppen egentligen är fylld.
Kommentera