Brynäs IF

715642 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2534877

Sv: A propósito de nada
Om Modo förlorar ikväll kommer de vara helt knäckta.

De har haft champagnen på kylning i tre raka matcher, de hade allt att vinna men har nu allt att förlora. De kommer tappa alla sina bästa spelare och har ingen grym juniorverksamhet med 5 färdiga talanger att ta in. Men värst stryk kommer lagets moral ta. Om de inte går upp nu, när fan ska de då göra det!?

Jag har svårt att tro att de kan ersätta Bernardt, Woods och Dickinson med lika kvalitet. Sen skulle jag inte bli förvånad om spelare som Nässen, Aagaard, Halloran och Niederbach lämnar heller.

Om Modo vinner ikväll så kan de börja en ny framgångssaga, förlorar de är de ett lag i spillror.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg:
Det tror jag inte även om såklart allt ”kan hända”, Niederbach/Aagaard stannar. Näsen tror jag också stannar. På juniorsidan har vi inte så mkt leka med mer än Norén men det är en rätt bra pusselbit.

Halloran lämnar med säkerhet. Har man klarat av att bygga ett slagkraftigt lag två säsonger tror jag man klarar det en tredje, sen om hur långt det räcker är svårt att säga.

Sen är frågan om man som förening klarar det mentalt, vilket jag tror att man har goda förutsättningar att göra vi är på väg från något känns det som, plus att slutspelet förbättrar de ekonomiska förutsättningarna.
Kommentera