Brynäs IF

712891 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2538458

Sv: A propósito de nada
SuneMangs:

Brynäs IF slutade på plats 13 i SHLs grundserie.
Lindbäck slutade på plats 13 i målvaktsrankingen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Bra att du skriver fakta, det gillar vi på det här forumet! Ja, både Brynäs och Lindbäck var usla den gångna säsongen, det tror jag vi alla kan enas om. Även om laget och målvakten var under all kritik är det inte fog för upprepade personangrepp utan substans.

Jag själv t.ex. har varit oerhört kritisk mot Alcén upprepade gånger under säsongen. Men bara för det har jag inte angripit hans person (bortsett från ett dåligt inlägg jag skrev i affekt på fyllan, som jag genast redigerade bort) och spekulerat huruvida han är lämplig rent mentalt, fysiskt eller bara dålig på att rannsaka sig själv, utan mer kritisk mot själva sportchefsjobbet (lövtunn trupp, utan spets och noll konkurrenssituation).

Nu ser dock Alcén ut att göra en förbannat bra silly hittills och därför har jag varit den förste att berömma honom för jobbet han gjort och fortfarande gör. Om dessa värvningar sedan faller väl ut eller om truppen blir lövtunn återigen återstår att se, men just idag är det ett gediget sportchefsjobb som han förtjänar beröm för.

Även om jag sållar mig till skaran som gärna ser en ny målvakt i HA så tror jag inte att det skulle vara något större fel på Lindbäcks prestationer och revanschlusta. Jag är ok med Lindbäck som målis, även om jag hellre ser någon annan. Det är vanligt att målvakter kan ha en dålig säsong för att sedan blixtra till igen säsongen efter.

Skulle det mot all förmodan bli så att Lindbäck inleder svajigt och ojämnt igen den här säsongen så vill jag ändå tro att Alcén har lärt sig något av den här säsongen och hela målvaktsdebaclet och åtgärdar det tidigt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Ja, det var väl väldigt länge sedan Anders Lindbäck gjorde en riktigt bra säsong.
Kommentera