Brynäs IF

713256 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2538472

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Bra att du skriver fakta, det gillar vi på det här forumet! Ja, både Brynäs och Lindbäck var usla den gångna säsongen, det tror jag vi alla kan enas om. Även om laget och målvakten var under all kritik är det inte fog för upprepade personangrepp utan substans.

Jag själv t.ex. har varit oerhört kritisk mot Alcén upprepade gånger under säsongen. Men bara för det har jag inte angripit hans person (bortsett från ett dåligt inlägg jag skrev i affekt på fyllan, som jag genast redigerade bort) och spekulerat huruvida han är lämplig rent mentalt, fysiskt eller bara dålig på att rannsaka sig själv, utan mer kritisk mot själva sportchefsjobbet (lövtunn trupp, utan spets och noll konkurrenssituation).

Nu ser dock Alcén ut att göra en förbannat bra silly hittills och därför har jag varit den förste att berömma honom för jobbet han gjort och fortfarande gör. Om dessa värvningar sedan faller väl ut eller om truppen blir lövtunn återigen återstår att se, men just idag är det ett gediget sportchefsjobb som han förtjänar beröm för.

Även om jag sållar mig till skaran som gärna ser en ny målvakt i HA så tror jag inte att det skulle vara något större fel på Lindbäcks prestationer och revanschlusta. Jag är ok med Lindbäck som målis, även om jag hellre ser någon annan. Det är vanligt att målvakter kan ha en dålig säsong för att sedan blixtra till igen säsongen efter.

Skulle det mot all förmodan bli så att Lindbäck inleder svajigt och ojämnt igen den här säsongen så vill jag ändå tro att Alcén har lärt sig något av den här säsongen och hela målvaktsdebaclet och åtgärdar det tidigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Håller med om att Alcén gjort en bra silly so far....men slutbetyget får vänta lite tycker jag.
Spelarna som förlängt och även nyförvärven ser absolut kanon ut...men saknas en del egenskaper för att det skall kunnas kallas ett lagbygge ännu kan jag tycka. Hade gärna sett lite Rahimi storlek och stygghet eller en Sylvegårdare i laget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Plus att vi snart behöver snacka backsida/försvarsspel som målisen kan ha förtroende för...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Egentligen förstår jag inte denna kraftiga hets mot Bulten.
Visst han har inte bettet sig bra men bara för att han tycker en sak så måste väl han få tycka det och inte bli tillsagd vad han får och inte får skriva. Han skrev enligt mig inte något pesonhat mot Lindbäck.

Alla som följer Brynäs noggrant. Vilket jag tror alla här inne gör har förmodligen sett många matcher via Cmore.
En fråga till allihopa. Framför allt moderatorerna.

Tycker ni Lindbäck sett fit och vältränad ut när Wikegård/Sanny är inne i omklädningsrummet och gör efter matchen imterjuv?

Lägg ner Nordkorea stilen ni håller på med. Alla har rätt att få tycka vad dom vill. Så länge det inte är hot, hat eller falska inlägg. Det är min bestämda uppfattning.

Hörs hej!

(Jag är ny här på Hockeysnack. Men jag var bara tvungen att lägga mig i).
Kommentera