Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2539739

Sv: A propósito de nada
Aaaa: Njae. Tycker inte att Brynäs ska slarva bort ytterligare en lovande "junior". Ljungkrantz kan utvecklas till en väldigt bra spelare. Men han ska inte vara i en fjärde. En tredjekedja funkar bra. Gärna med Scott eller någon annan. Vesel skulle också göra honom bra. Blir helst inte så mycket av ett köpelag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Säkerligen kan Lindbäck vara en bra/toppmålvakt på HA- nivå men jag gillar ändå inte signalvärdet i denna förlängning. Tycker det är kul att så många etablerade Brynäsare förlängt men någonstans måste man också se fiaskot förra året, sätta ned foten och visa på att ingen sitter säkert. Inte ens om du är en meriterad Brynäsare i grunden. Lindbäck hade varit ett utmärkt val att göra detta med enligt mig.

Citat nedan från Alcen som jag också ser en oro kring i tankesättet. ”Det finns mer att få ut av honom och vi är övertygade om att vi tillsammans kommer få Anders att spela på sin toppnivå och nå sin fulla kapacitet under nästa säsong. Då har vi utan tvivel en toppmålvakt i serien, säger Alcén till klubbens hemsida.”

Bara hoppas att han har en grym revanschlusta och gör en toppsäsong!

Annars har vi ju fått en bra start på sillyn så var det även förra året. Återstår att se om vi denna gång kan lyckas knyta ihop säcken och få ihop bredden.
Kommentera