Brynäs IF

713443 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2541403

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är väl snarare alla övriga verksamheter i klubben som anpassas efter den dominerande herrverksamheten? Vilken budget tror du spikas först?
Men du menar att om Brynäs hade några millar till i herrbudgeten så hade vi varit topp 6 på stadig basis? Klubben har varit ett svart hål där våra sportchefer strösslar feta kontrakt på fel spelaretyper med fel karaktär och egenskaper och i mina ögon hade det inte sett annorlunda ut även om vi saknat damlag.
Jag glädjer mig istället åt att klubben väljer att ligga i framkant med damsatsningen oxh hoppas det leder till guld.
Jag hoppas också att herrlaget till slut hittar rätt med ledarkompetensen och att vi kliver upp dit vi hör hemma.

Det är inte damlagets budget som ligger bakom
- finska invasionen
- grupperingarna i omklädningsrummet
- dålig attityd hos spelare
- ihåligt försvar och ihåliga målvakter
- målvaltstränare som spelar paddel
- oförmågan att bygga ett lag.
- handligsförlamning vid motgång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
HitTheLights: Konstaterar att damlaget fortsätter att ha ett stjärnlag, medan herrlaget av naturliga skäl har kapat budgeten rejält inför nästa säsong. Apropå vilken budget som las först.

Jag vet inte vad som är rätt och fel när det gäller damverksamheten. Det jag menar är att det måste diskuteras om Brynäs ska fortsätta storsatsa på damlaget eller om man ska "normalisera" sin damverksamhet, dvs ha den på samma nivå som de allra flesta andra har.

Att inte ens verkar gå att diskutera om storsatsningen är rätt eller inte utan att man hamnar helt off topic och/eller skapar upprörda känslor är också ett intressant fenomen.

Men om du vill ha ett konkret exempel. Vad hade varit bäst för föreningen förra säsongen?
1) En heltidsanställd scout till SHL-laget
2) Två 50%-anställda damspelare

Givetvis får det konsekvenser för de andra delarna när damlaget ska fyllas på med stjärnspelare efter stjärnspelare. Sen förstår jag också att kostnaden inte kan jämföras med stjärnor på herrsidan, men de är ju knappast gratis heller.
Kommentera