Brynäs IF

714118 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2551902

Sv: A propósito de nada
Tom Topp: Tror du att den allsvenska tabellen 22/23 var en reflektion av kansliernas välmående eller av spelartrupperna? Om Brynäs kommer före Almtuna i tabellen 23/24, kommer det då främst att bero på ett harmoniskt kansli i Gävle och ett oharmoniskt kansli i Uppsala, eller på grund av skillnader i spelarmaterialen?

Jag menar inte att ett harmoniskt kansli är irrelevant, men i grund och botten är det spelarnas prestationer på isen som avgör. Det som främst avgör är hur bra spelarna är, och hur mycket de får ut av sin kapacitet avgörs definitivt mer av spelartruppens dynamik och ledarstab än om personalen på kansliet trivs på sin arbetsplats.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: och hur får man en bra spelartrupp och ledarstab över tid?

Kanske genom att ha en stabil organisation med god ekonomi, tydliga mål och kompetent personal som gör sitt yttersta för att klubben ska bli, och över tid vara, framgångsrik. För att det ska uppnås behövs förstås harmoni, även om jag skulle vilja kalla det kontinuitet.
Motsatsen till det är kriser, kupper och sparka personal för att rädda sig själv (eller möjligen klubben. Med andra ord ungefär vad klubben ägnat sig åt under relativt många år.
Kommentera