Brynäs IF

715674 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2552839

Sv: A propósito de nada
J F K: Det är just de sakerna du påpekar som jag ställer mig frågande till om Brynäs blir kvar i Allsvenskan.Att hitta billiga bra spelare har inte varit Brynäs paradgren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita: Det blir lite så om man har dåligt tålamod och behöver kortsiktiga resultat. Därför hoppas jag att ni med Alcen (eller om det blir någon annan) kan tänka långsiktigare. De sista åren i SHL var vi likadana. Hade inte riktigt tålamodet att lita på juniorers utveckling. Inte tålamodet att ta någon spelare med potential, med stukat självförtroende.
Satsar man på utvecklingsbara spelare måste man ha tålamodet att låta dem spela. Vi hade Södergran som inte gjorde många glada under stora delar av säsongen, men när det väl lossnade fram emot slutspelet var han kung.

Jag är övertygad om att er backsida med tålamod kan bli riktigt bra i slutspelet, men orolig att ni blir stressade och värvar in etablerade spelare där. Det är sjukt svårt att stå emot trycket utifrån, framförallt om det går tungt, men jag tror att det är vägen framåt.
Kommentera