Brynäs IF

717235 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2565938

Sv: A propósito de nada
Jugge: Lindbäck ska inte målas ut som en dålig målvakt inför den här säsongen, just nu ger jag honom "the benefit of the doubt", att förra säsongen var ett undantag i en annars stabil och bra karriär.

Idag dock, minst två misstag när han är ute och kladdar med pucken, varav ett lika gärna kunde blivit mål, och sen det billiga 3-3. Det gav mig lite dåliga vibbar från förra säsongen. Jag känner mig ändå inte jätteorolig för Limpan. Det finns andra delar i lagbygget som känns mer oroande.

Jag har lite svårt att vara jättepositiv efter att endast ha sett de sista två matcherna. Det som ändå bör tala för oss är väl att vi borde bli bättre med tiden och vi har i alla fall en större grundpotential än de andra lagen, i alla fall forwardsmässigt. Sen kan nog som sagt två pjäser som Billins och Scott ändå göra rätt stor skillnad.

Nu hoppas vi att Larsson är redo till premiären och att killarna kommer visa den extra växeln som bör finnas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: Lindbäck kommer hamna någonstans kring 7-8:e bästa målvakt i Allsvenskan om vi har tur. Senast han var bra en hel säsong var väl i Rögle?
Förra säsongen var han inte alls bra - och det är fortfarande obegripligt varför man chansar med honom den här säsongen - en säsong som är föreningens viktigaste säsong genom tiderna.

Larsson - hjärnskakning eller brutet nyckelben? (Jag är inte bara soffcoach jag är amatörläkare också).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: jag tycker ändå jag litar mer på Lindbäck nu när han får spela sin målvakts stil jämfört med förra säsongen!

Han lär nog hålla en del nollor, det är jag övertygad om.

Men visst har målvakter dåliga dagar precis som en annan kan ha på jobbet ibland.

Men för en gångs skull känner jag mig hoppfull om Lindbäck! Bara han håller hela säsongen. Men som dem sa i Nedsläpp Brynäs, han ser otroligt vältränad ut jämfört med förra säsongen. (Jag själv vet att jag kommenterade hans chipstuttar när dem filmade i omklädningsrummet efter en vinst)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tacklingen på Larsson
Kommentera