Brynäs IF

715176 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2565919

Sv: A propósito de nada
Ni som gnäller på Lindbäck, sluta för fan. Han har varit grym under försäsongen de matcher han stått. Han gjorde en tavla (om det nu var det, såg ut som ett misstänkt hopslag), på Brodins skott. Men alla målvakter gör något misstag någon gång. Det börjar fan bli patetiskt, vilket lag håller ni på egentligen??…

Utöver det har vi Scott och Billins på väg in. Finns inget annat lag i HA som har den spetsen på väg in nu när serien börjar
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Jag ser framför mig hur en del supportrar verkligen aktiv väntar på att Lindbäck ska göra ett misstag och sedan hugga som kobror när det sker och då skriver de med ett leende på läpparna hur jävla dålig han är. Ja, han var svag förra säsongen men målvakter har kommit tillbaka från svaga säsonger förut och försäsongen i övrigt har lovat väldigt gott från hans sida. Vad sägs som att vi faktiskt ger han en andra chans och försöker stötta våra spelare snarare än att sänka dem vid första bästa tillfälle?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Vi måste ju tro på att Alcén tagit rätt beslut att lita på Lindbäck.
Samtidigt måste man kunna gnälla/kritisera etc när något uppenbarligen inte känns rätt.
Lindbäcks positionering vid DIFs 1-1 igår är ju direkt oroväckande. Är han ens påkopplad?
Sen 3-3 ska han ju ha elva gånger av tio.

Men sen vet man ju vad han kan i sina bästa stunder - så vi får väl hoppas han tar fram detta tills på fredag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Lindbäck ska inte målas ut som en dålig målvakt inför den här säsongen, just nu ger jag honom "the benefit of the doubt", att förra säsongen var ett undantag i en annars stabil och bra karriär.

Idag dock, minst två misstag när han är ute och kladdar med pucken, varav ett lika gärna kunde blivit mål, och sen det billiga 3-3. Det gav mig lite dåliga vibbar från förra säsongen. Jag känner mig ändå inte jätteorolig för Limpan. Det finns andra delar i lagbygget som känns mer oroande.

Jag har lite svårt att vara jättepositiv efter att endast ha sett de sista två matcherna. Det som ändå bör tala för oss är väl att vi borde bli bättre med tiden och vi har i alla fall en större grundpotential än de andra lagen, i alla fall forwardsmässigt. Sen kan nog som sagt två pjäser som Billins och Scott ändå göra rätt stor skillnad.

Nu hoppas vi att Larsson är redo till premiären och att killarna kommer visa den extra växeln som bör finnas.
Kommentera