Brynäs IF

713397 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2565998

Sv: A propósito de nada
Jugge: Jag ser framför mig hur en del supportrar verkligen aktiv väntar på att Lindbäck ska göra ett misstag och sedan hugga som kobror när det sker och då skriver de med ett leende på läpparna hur jävla dålig han är. Ja, han var svag förra säsongen men målvakter har kommit tillbaka från svaga säsonger förut och försäsongen i övrigt har lovat väldigt gott från hans sida. Vad sägs som att vi faktiskt ger han en andra chans och försöker stötta våra spelare snarare än att sänka dem vid första bästa tillfälle?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Vid 1-1 styr gårdagen in pucken mellan sina egna ben, omöjligt för Limpan att både täcka det förväntade skottet från Liss OCH styrningen.

Vid 3-3 styrs pucken på Berras klubba. Otagbart igen.

Dom här aktionerna från Limpan räcker för att dom tragikomiska och svartmålande yrkesgnällarna genast drar slutsatsen att Alcen nu måste börja leta efter en ersättare.

Haha, man behöver iaf inte gå på nån stand up för att få skratta lite…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Chansa menar du. Ja... visst. Kanske landar han på 93 % den här säsongen och typ 1.97. Men inget som helst talar för det. Kolla målen i gårdagens match. Fast den matchen var kanske ett undantag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hoppas det satsas på en inlånad italienare i vinter. Tror det blir tufft annars, tyvärr. Älskar Lindbäck som människa men mindre som målvakt.
Kommentera