Brynäs IF

713353 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2567792

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Fast Larsson har inte heller Brynäs som förstahandsval, han pratar om det i podd-intervjun med Adam Johansson på Expressen.
Klart man måste vara spelare till lags, annars går de någon annanstans. Ser hellre att Alcén "flörtar" med Wännström och vill ha in honom än att han går till en konkurrent.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blipp62: "Fast Larsson har inte heller Brynäs som förstahandsval..."

Uppenbarligen har han Brynäs som förstahandsval eftersom han skrev på ett kontrakt dryga månaden efter degradering och därmed tackade nej till massvis med möjligheter till både högre lön och bättre hockey. Att han har kollat sina alternativ efter att ha fått sitt kontrakt rivet pga degradering är i sig inget konstigt om han ska försörja sig på att spela hockey.

Det viktiga i kråksången däremot är att han kom fram till en massa saker när han kollade på sina alternativ. Han kom fram till att han gillar utmaningen att gå upp till SHL direkt, han trivs i staden, han är tillfreds med den sportsliga ledningens plan för framtiden, han trivs med att spela med spelare han uppskattar och har goda relationer med. För mig är det att vilja spela i Brynäs.

Wänna däremot har i cirka ett halvårs tid sagt att han vill spela utomlands, då tycker jag att Brynäs ska säga tack men nej tack och gå vidare med andra alternativ och låta honom få spela utomlands när det är hans uttalade mål. Han får gärna träna med klubben tills han hittar något utomlands, men för att behålla trovärdigheten och få bort ryggdunkarstämpeln föreningen alltid förknippas med så säg bara att han inte är ett alternativ för oss just nu.

Dessutom behöver vi inga fler finlirare för stunden, vi behöver ha in några forwardstyper som det gör ont att möta och kan jaga livet ur motståndarnas toppkedjor. Jag är enig med Peja på den fronten.
Kommentera