Brynäs IF

713339 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2567783

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Hans motivation är inte det jag har problem med och är rädd för. Det stora problemet för mig är att han tränar med Brynäs just nu och fortfarande säger att han vill utomlands, vilket tyder på att han absolut inte vill spela i Brynäs. Då borde det här vara en icke-fråga från första början.

Egentligen är det kanske Alcén som jag stör mig på. Han flörtar öppet med Wänna och jag tycker inte att Brynäs ska "krypa" och ställa sig in hos spelare (som jag tycker Alcén gör i just den här situationen) oavsett hur bra dom är och oavsett om dom är Brynäsare och Gävlegrabbar.

Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig, känner jag. Jag tycker att Brynäs sätts i en dålig dager genom att vara Wännas uppenbara andrahandssortering samtidigt som han uppenbarligen är av intresse för Alcén. Det ser så fel ut när man tittar på det utifrån. Varför flörta med Wänna när han indirekt sagt, vid flertalet tillfällen, att han inte vill spela i klubben?

Jag kanske romantiserar hockeyn nu, eftersom de allra flesta är legoknektar idag, men Brynäs är det finaste hockeylag man kan spela för, då ska man vilja vara där också. Bära tröjan med stolthet liksom, i synnerhet i Wännas fall som är Gävlegrabb. Det blir mer som ett nödvändigt ont om Wänna skulle bli klar för Brynäs nu, bara för han inte fick något bättre utomlands liksom. Ni cyniker får gärna håna mig, men jag vill ha spelare i klubben som faktiskt vill vara här och den känslan får jag inte av Wänna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag tror inte att han tränar med Brynäs lag, han verkar däremot träna i ERP Monitor Arena. Jag tycker kanske att du är lite hård så. De är ju legoknektar och spelar ju inte gratis. Vet ju heller inte hur tidigare diskussioner har gått, om det funnits några. Jag tror snarare att Wännström tycker att han kan få kontrakt i en bättre liga än HA än specifikt Brynäs som lag.

Hursomhelst, jag förstår vad du menar och jag kan delvis hålla med, men det är nog inte så enkelt svart eller vitt heller, det är bara det jag försöker belysa.

Alla utländska spelare och deras "jag har bara hört gott om laget och om staden" signalerar ju inte direkt klubbhjärta, men de kan prestera jäkla bra ändå då de är proffs. En del spelare är riktigt bra på att flirta med fans (Timashov: "jag älskar Brynäs") och en del är mer tillbakadragna, som överallt i samhället. Så jag vill inte tolka artikeln med Wännström så hårt.

Sedan om Wännström är en spelartyp vi behöver, jag vet inte.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Fast Larsson har inte heller Brynäs som förstahandsval, han pratar om det i podd-intervjun med Adam Johansson på Expressen.
Klart man måste vara spelare till lags, annars går de någon annanstans. Ser hellre att Alcén "flörtar" med Wännström och vill ha in honom än att han går till en konkurrent.
Kommentera