Brynäs IF

715071 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2567813

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag tror inte att han tränar med Brynäs lag, han verkar däremot träna i ERP Monitor Arena. Jag tycker kanske att du är lite hård så. De är ju legoknektar och spelar ju inte gratis. Vet ju heller inte hur tidigare diskussioner har gått, om det funnits några. Jag tror snarare att Wännström tycker att han kan få kontrakt i en bättre liga än HA än specifikt Brynäs som lag.

Hursomhelst, jag förstår vad du menar och jag kan delvis hålla med, men det är nog inte så enkelt svart eller vitt heller, det är bara det jag försöker belysa.

Alla utländska spelare och deras "jag har bara hört gott om laget och om staden" signalerar ju inte direkt klubbhjärta, men de kan prestera jäkla bra ändå då de är proffs. En del spelare är riktigt bra på att flirta med fans (Timashov: "jag älskar Brynäs") och en del är mer tillbakadragna, som överallt i samhället. Så jag vill inte tolka artikeln med Wännström så hårt.

Sedan om Wännström är en spelartyp vi behöver, jag vet inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Urklipp från Sportbladet i en intervju med Gällstedt som jag tycker att många kan behöva läsa. Både här och i andra sociala medier.

” – Trycket kommer du inte att komma från, för hockeyn har den historia den har i Gävle och i Brynäs.
Gällstedt väljer i stället att vända det till något positivt:
– Trycket i sig är kanske också det man gillar när man håller på med idrott, att det kittar lite extra när det är så. Sedan är jag inte jättebekväm med hur det förmedlas ibland i sociala medier, stundtals går det över styr. Jag gillar ärlighet och öppenhet, säg saker till mig – inte via sociala medier. ”
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Vi behöver inte alltid komma överens heller, även om vi ofta gör det annars. Det är det som är det fina med ett forum, alla får vädra sina åsikter sen får man göra vad man vill med det. Antingen håller man med, är oenig eller så scrollar man bara vidare :) Jag själv är väldigt svart och vit i mina utläggningar och tankegångar och har aldrig riktigt gillat gråskalor, men jag respekterar såklart att det finns gråskalor.
Kommentera