Brynäs IF

713974 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2570826

Sv: A propósito de nada
Davey85: Håller med dig till fullo!

En annan sak som går att göra för en bättre upplevelse och en bättre stämning är ju att införa aktiv sittplats. Jag vet att dom tidigare körde aktiv sittplats på K3, är den fortfarande kvar? Det var inget jag tänkte på när jag köpte biljetter under förra säsongen. Tycker dock att enbart K3 är för litet för att öka stämningen nämnvärt, man borde kunna utöka aktiv sittplats mer, om intresset finns såklart.

Jag själv har problem med hälarna, så jag orkar inte med ståplats hela tiden utan brukar köpa ståplats när det är viktiga matcher. Men bara för att jag inte orkar stå pga hälsporren så betyder ju inte det att jag inte vill kunna bidra till stämningen. I vilket fall tror jag att ett större urval av aktiv sittplats (gärna med bättre platser också) skulle göra att stämningen i Gavlerinken ökar.

Kan även tänka mig att det är fler som gör som mig, man väljer att sitta av andra skäl än att bara sitta, men vill ändå kunna påverka stämningen och sjunga med. Ofta blir det ju att när man sjunger med på sittplats så tittar folk snett på en, så det blir ju inte så mycket av den varan eftersom det känns som att man förstör folks upplevelse.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag tycker man kan bidra mycket väl på sittplats genom att sjunga med. Om folk tittar snett på en för att man sjunger med klacken när man är på hockey så är det dom som det är fel på.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Du får köpa Tåplats då...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag och mina vänner satt på K3 i fredags, och vi härjade på!😎
Kommentera