Brynäs IF

714986 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2571166

Sv: A propósito de nada
willyyoung : "Om dom fortsätter såhär i ungdomskedjan skulle vi kunna låta dem fortsätta kanske..."

Inte för att vara negativ, men vi kanske inte ska dra allt för stora växlar gällande ungdomarnas kapacitet baserat på en endaste seriematch. Tror fortfarande att rutin/erfarenhet är rätt spår framåt om vi siktar på att gå upp i år, även om det är trevligt med egna talanger i laget som gjorde det bra i premiären.

Skulle du tvinga mig här och nu att välja mellan någon av juniorerna eller Blomman resten av säsongen så hade jag tagit Blomman alla gånger i veckan, just för att han har erfarenheten som krävs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Det var inte rutin och erfarenhet som var mest bidragande till vårat senaste SM-Guld.
Är lite allergisk mot att man ska satsa på en spelare med rutin och erfarenhet istället för en yngre spelare som både har bättre form och är skickligare.Detta har man sett allt för många gånger i landslagssammanhang och det leder oftast ingenstans.Vi har rutin och skicklighet i våra toppkedjor det räcker så.
Jag hade alla dar i veckan satsat på en junior istället för Blomqvist,det är inte helt omöjligt att någon av dem kommer att vara en spelare som får ett ordentligt genombrott i år.
Att en av dem är bättre än Blomqvist både offensivt och defensivt innan säsongen är över får vi verkligen hoppas annars har inte våran SC gjort jobbet eller också har våra tränare varit dåliga på att utveckla våra talanger.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Medlemsmöte via Teams nu för de som har möjlighet. Conny Jonsson inleder.
Kommentera