Brynäs IF

714725 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2572136

Sv: A propósito de nada
tourz: Hävda vad du vill, den som yrar om grodor idag kan inte mkt om hockey.
Det är tyvärr den krassa verkligheten som du får tugga i dig, min vän.
Men motivera gärna varför du tycker att Limpan gör en massa grodor idag.
Är det hans fel att han är skymd på två av målen, att pucken råkar studsa ut på VIK:arens klubblad efter en bra benparad och att fyran styrs på egen backs klubblad?

Ja, kan man inget om hockey så är det förstås grodor på alla fyra målen i baken...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge:

Du är helt otroligt som hela tiden försvarar spelarna i Brynäs, jag har nu sett höjdpunkterna från eran match och kan man hockey så skall Lindbäck ta 2a och framförallt sista målet från VIK, 4 - 4 målet är en rejäl groda och då är jag väldigt objektiv.

Hursomhelst så kommer självfallet Brynäs vara med där uppe när serien summeras, ni har det absolut bästa laget på papperet men det ändrar inte det faktum att AL var lite svajig igår. Han kommer igen
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Släpp allt gnäll. Lång säsong. Det går upp och det går ner. HA är en liga med seniorer. Försök att ha kul. Går inte att vinna varje match. Titta framåt. Bygg långsiktigt. Sen är det bara att öka.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Har inte känts tryggt sedan Erson stod och Vevens vårsäsong 21. Då visste man att det krävdes ett bra anfall/avslut för att det skulle bli ett mål i baken. Nu blir jag skraj så fort det går ett skott mot mål och ifall det kommer ifrån sidan, totalt helskärrad!!! :-(
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: 2/2 matcher, 5/6 poäng.
Dålig match absolut, men det kan vara bra det med. Grabbarna får känna på lite verklighet, och gubbarna i båset får saker att jobba bort.

Packa ihop supporterbussen och rulla mot Dalarna. Nu går vi för 3e raka
Kommentera