Brynäs IF

715672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2572182

Sv: A propósito de nada
Huge:

Du är helt otroligt som hela tiden försvarar spelarna i Brynäs, jag har nu sett höjdpunkterna från eran match och kan man hockey så skall Lindbäck ta 2a och framförallt sista målet från VIK, 4 - 4 målet är en rejäl groda och då är jag väldigt objektiv.

Hursomhelst så kommer självfallet Brynäs vara med där uppe när serien summeras, ni har det absolut bästa laget på papperet men det ändrar inte det faktum att AL var lite svajig igår. Han kommer igen
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: På tvåan tvingas Limpan mer eller mindre reflexrädda ett rappt och lågt närskott nere vid sin vänstra stolpe, lite av en normalräddning på den typen av skott sas. Skytten i dom lägena vet att det kan bli en retur som KAN gå rakt ut och skapa en farlig retur pga att pucken kan/brukar träffa den vinklade delen över foten på benskyddet som målvakterna har och därefter studsa rakt ut i banan.
När du yrar om en tabbe här så menar du alltså på fullt allvar att Limpan på förhand borde ha kunnat räkna ut VAR nånstans på benskyddet som pucken skulle träffa och dessutom och isf hinna med att medvetet vinkla benskyddet så att pucken INTE studsade ut mot returtagaren?
Hör du inte själv hur korkat du resonerar, när du yrar om att han gör en "groda" här?

Repriserna vid fyran visar att pucken styrs på egen backs klubblad, samtidigt som det är ett rappt och bra handledsskott i skäret.

Det var inte Limpan som var svajig igår, det var utelaget i övrigt som svajade när man efter lekstugan i första trodde att allt var klappat och klart, men på ett slarvigt och onödigt sätt bjöd in VIK i matchen.
Kommentera