Brynäs IF

713967 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2573157

Sv: A propósito de nada
Ska vi inte snacka upp kvällens match istället för att älta i Lindbäcks och hela lagets kollaps borta mot VIK? Det är dags att gå vidare nu.

Diskussionsunderlag:
- Johan Persson och Daniel Ljunggren, bör vi vara rädda? Hur är deras individuella form och start på säsongen?

- Mora har torskat mot Nybro och vunnit mot SSK, hur bra är dom egentligen?

- Vi har sett väldigt bra ut framåt, hur ska Brynäs göra för att sluta slå av på takten och bevaka ledningar när man uppenbarligen inte klarar av det? Är det bättre att fortsätta ösa på framåt och vinna med 8-6 när offensiven känns som vårt främsta vapen?

- Vad har Mora för svagheter som Brynäs kan utnyttja?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Moras backsida skrämmer ju inte. På forwardsidan har dom ju en del spännande namn. Du har ju redan nämnt dom ”självklara”. Jag är intresserad av att se en spelare som Yetman. Hur står sig Henrik Eriksson i HA? Övertygad om att DIF gärna hade sett honom tillbaka där.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag har inte nån vidare koll på Mora ännu. Men jag tänker att om Brynäs håller sig till sitt spel, i 60 (!) minuter så tror jag att det kommer bli en relativt bekväm seger för grabbarna. Det märks när spelarna är fullt fokuserade att dom har en nivå högre än de flesta lag i HA. Byte för byte, fullt fokus, göra jobbet och ha roligt på jobbet, är dagens nycklar för vinst mot Mora! Förhoppningsvis sluter klacken upp och ger grabbarna den lilla extra pushen! FORZA BRYNÄS!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Hur ska vi göra för att inte hamna i en svacka i andra perioden som vi gjort i de två spelade matcherna?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Ska vara klasskillnad även här
Tippar 6-2
Kommentera