Brynäs IF

713703 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2573165

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Moras backsida skrämmer ju inte. På forwardsidan har dom ju en del spännande namn. Du har ju redan nämnt dom ”självklara”. Jag är intresserad av att se en spelare som Yetman. Hur står sig Henrik Eriksson i HA? Övertygad om att DIF gärna hade sett honom tillbaka där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Tyvärr så verkar inte våran backsida heller vara så bra. Vi släpper in på tok för många mål och så har det varit några säsonger nu. Jag tycker att det fokuseras för mycket här i forumet på forwards, vi har ju ändå Scott och Larsson som stärker upp forwardssidan inom en snar framtid, men största problemet som jag ser det är backsidan. Blir försvarsspelet starkare så hjälper det även Lindbäck när han släpper returer. Som sagt så har vi släppt in 6 mål på 2 matcher, de är för mycket och gjort 10 mål på samma antal matcher.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
En intressant spelare i Mora är deras norska supertalang Brandsegg-Nygård. Tippas gå mellan plats 10 och 20 totalt i draften nästa år. Känns nästan som en garanti att han kommer spela i SHL nästa säsong.

Annars håller jag med Jugge om att det känns, iaf om man snabbt kollar på papperet, som att de har en ganska bred forwardssida men att spetsen utöver Persson och Ljunggren inte är i närheten av våran. Målvaktssidan är hyfsad medan backsidan känns klen.
Kommentera