Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2573212

Sv: A propósito de nada
Jugge: Tyvärr så verkar inte våran backsida heller vara så bra. Vi släpper in på tok för många mål och så har det varit några säsonger nu. Jag tycker att det fokuseras för mycket här i forumet på forwards, vi har ju ändå Scott och Larsson som stärker upp forwardssidan inom en snar framtid, men största problemet som jag ser det är backsidan. Blir försvarsspelet starkare så hjälper det även Lindbäck när han släpper returer. Som sagt så har vi släppt in 6 mål på 2 matcher, de är för mycket och gjort 10 mål på samma antal matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Einnor: Håller med. Det är egentligen bara Billins och ofta, inte alltid, Berra som går att lita på i defensiven.

Cukste kan säkert motbevisa oss angående det också, men jag har sett för lite av honom mer än någon skottäckning.

Larsen borde kunna vara en bra defensiv back med den storleken, men samma där, har sett för lite av honom.

Johannesson är en offensiv specialist och inget att räkna med i defensiven.

Lindstein har inlett svagt, men bevisade förra säsongen att han kan och har det i sig.

Men den jag är allra mest besviken på är Kinnvall. Han gör så oerhört mycket riskabla och dumma grejer med pucken alldeles för ofta och lämnar mycket att önska i bägge zonerna. Jag hoppas han steppar upp och det snart.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Larsson vila ikväll plus en vecka vila .. sen spelar han.. sägs för mycke skit och det skriv för mycke skit.. har svårt att tro att några av er håller på BIF.. visst har dom haft det svårt några år men kom igen nu ... när har dom vunnit 2 matcher irad? Njut istället lite !! Match dag och hoppas på vinst igen =) ta en kall öl och njut ikväll !! För det var längesedan man kunde se glädje hos BIF =)
Kommentera