Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2573830

Sv: A propósito de nada
Härlig seger igår och nu känns det som att hela laget är igång (undantaget möjlightvis andremålvakt Clara). Tredjekedjan (som jag tycker var rätt blek i två första) bidrog ordentligt igår och sjundebacken Kasper Larsen fick pricka in ett snyggt mål. Inget konstigt att Larsen behöver tid för omställning men hans mål var nog inte dåligt för självförtroendet.

"Juniorkedjan" hade det kanske lite jobbigare igår än i två första men tycker sammantaget att de överraskat positivt, särskilt Anton Ohlsson som jag hade väldigt liten koll på.

Negativt: Vårt gamla problem men att bjuda på för mycket i form av enkla mål och dåliga utvisningar verkar väldigt svårt att slipa bort. Det är den stora utmaningen nu. BP och PP kan också förbättras.

Intressant hur Gällstedt gör nu med Larsson och Scott på väg in i laget. Känns inte som Ölund haft samma kemi med Indrasis/Kopacka som Larsson hade i försäsongensmatcherna och skulle bli väldigt förvånad om inte Larsson återtar platsen där. Rödin - Vesel - Kelleher lämnas nog orörd och sedan kanske en spännande tredjelina med Scott - Ölund - Tärnström? För fjärde skulle jag gissa att det blir Kvist, Blomqvist och Nordh men jag skulle inte ha något emot att se Anton Ohlsson.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Varför har vi så långt uppehåll?
Kommentera