Brynäs IF

715253 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2575867

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Jag är hellre ett topplag i HA än ett bottenlag i shl. En chans att kunna bygga upp en ny mentalitet i föreningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Erat:
"Jag är hellre ett topplag i HA än ett bottenlag i shl. En chans att kunna bygga upp en ny mentalitet i föreningen."

Du ser bara de två alternativen?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Erat: Ja, det är väl det. Men då krävs det att bli kvar i HA i ett antal år för att bygga upp den kulturen. Inte komma tillbaka direkt som målet för Brynäs verkar vara.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Erat: ” Jag är hellre ett topplag i HA än ett bottenlag i shl. En chans att kunna bygga upp en ny mentalitet i föreningen.”

Precis, Brynäs behöver hitta en identitet och bygga en vinnarkultur. Om det krävs att vi spelar i HA ett tag för att göra det så må det vara så.

Hade vi klarat kvalet mot Malmö så är jag övertygad om att denna säsong sett ut som de föregående 6 åren, i botten av tabellen. Klarat kval hade bara förlängt lidandet och det oundvikliga. Nu känns det som att hela föreningen insett hur illa det varit och tryckt på reset knappen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Erat: "Jag är hellre ett topplag i HA än ett bottenlag i shl. En chans att kunna bygga upp en ny mentalitet i föreningen."

...Och visst spelar väl Brynäs roligare än på många år? Det var inte roligt att se slow-motion-hockey mot till exempel Växjö förra året. ...Och sedan få se Rosén stå helt omarkerad och avgöra i slutminuterna.

Nu är det fart och fläkt. ...Och hör och häpna, Brynäs har riktiga målskyttar.

Det är jättetråkigt med de tappade miljonerna - men underhållningsvärdet är extremt mycket högre!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Erat: Jag håller med till hundra procent! Jag saknar inte heller SHL och själlösa matcher mot motståndare som Växjö, Oskarshamn och Örebro. Det är så jävla skönt att vinna mer än två matcher i rad för en gångs skull, trots att det är hockeyns bakgård vi befinner oss på.

Om inte annat är det bra för psykets skull och slippa gå runt och vara deprimerad och bitter över den ständiga kräftgången.

Dessutom får vi in Scott och (troligtvis) JL på lördag. Allt känns bara så jävla bra nu för tiden som Brynässupporter. Mot fyra raka!
Kommentera