Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2578285

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: jag vet att det bara är omgång 4 osv men alla som har spelat lagidrott vet att när laget spelar knackigt så måste mv steppa upp o rädda laget...ett försvarsspel bygger på en trygg mv...Här har limpan chans på lite revansch om o om igen...O tar de inte...även om det vara är i omg 4 så är han tyvärr vårt svagaste kort just nu...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Inte ett enda av deras mål kan Lindbäck lastas för.
Totalskymd på ettan.
Tvåan styrs på Kellehers klubbskaft.
Trean ett vinkelskott som räddas vid stolpen men pucken styrs rakt ut på målskyttens klubblad och slås in i öppet mål.
Vid fyran stirrar nr 22 på puck och försöker ”hjälpa” till framför målvakten istf att hålla sin position i boxen och markera målskytten, som ostörd får öppet mål när Limpan försöker hinna över för att rädda.
Möjligtvis att han borde ha tagit tvåan, om den inte styrs. Oavsett så ser skottet ut att vara lite av en halvträff som isf kan ha ställt honom.

Vi är helt överlägsna rent spelmässigt men en mix av slarv, svängdörrshockey, oflyt och ineffektivitet gör att vi mer eller mindre ger bort 1 poäng.
Att så många grinar och tror att allting borde sitta efter 4 matcher och i en för många ny och okänd liga, är väl det man som vanligt mest skrattar åt…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63:

kanske svårare för en målvakt, när det spelas raggar- hawaiihockey..

kommentatorn menar att limpan inte hinner med i sidledsförflyttningarna,
jag tror han inte ser hur pucken spelas över från den ena cirkeln till den andra på 4-4 målet...han ligger skäret efter på grund av dålig blick för spelet..
Kommentera