Brynäs IF

714625 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2578423

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Inte ett enda av deras mål kan Lindbäck lastas för.
Totalskymd på ettan.
Tvåan styrs på Kellehers klubbskaft.
Trean ett vinkelskott som räddas vid stolpen men pucken styrs rakt ut på målskyttens klubblad och slås in i öppet mål.
Vid fyran stirrar nr 22 på puck och försöker ”hjälpa” till framför målvakten istf att hålla sin position i boxen och markera målskytten, som ostörd får öppet mål när Limpan försöker hinna över för att rädda.
Möjligtvis att han borde ha tagit tvåan, om den inte styrs. Oavsett så ser skottet ut att vara lite av en halvträff som isf kan ha ställt honom.

Vi är helt överlägsna rent spelmässigt men en mix av slarv, svängdörrshockey, oflyt och ineffektivitet gör att vi mer eller mindre ger bort 1 poäng.
Att så många grinar och tror att allting borde sitta efter 4 matcher och i en för många ny och okänd liga, är väl det man som vanligt mest skrattar åt…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja tänk vad besvärligt Nybro har haft det med anpassningen till en helt ny och okänd liga.
Att man kan ha otur någon enstaka match som målvakt det köper jag men nu verkar just våran målvakt vara verkligen otursförföljd både denna säsong och den förra.
Att efter fyra spelade matcher ha svaga 88.7 i räddningsprocent det är inte godkänt och den räddningsprocenten tar oss inte tillbaka till SHL.
Hade nu Lindbäck varit bra förra säsongen och nu råkat få en liten dålig start hade det varit en sak då hade det inte funnits någon anledning till oro.

Men nu ser jag inte mycket i hans spel som tyder på att han kan komma upp till den nivån han har varit på.
Sedan detta snurrande bakom mål och vara delaktig i spelet det ställer oftare till det än gör någon nytta.
Det är tråkigt att SC Alcen återigen ser ut att ha klantat sig vad gäller målvakten i lagbygget.
Hade varit trevligare att kunnat satsa på spetskvalitet på backsidan och Forwardsidan inför slutspelet istället för att återigen börja leta efter en målvakt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: ojoj, stackars Carl Lindbom när har börjar få vinkelskott mot sig, pucken börjar styras på klubbor och så vidare.

Jag kan tycka att det är hedervärt att skydda Lindbäck och försöka nyansera. Men återigen, att säga att det inte är något för honom att göra på något av målen är naivt. 1:an inget att göra åt och möjligen 2:an lite väl märklig styrning men han är helt ute och cyklar på 3-3 och 4-4.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Menar du allvar? Limpan är ju betänkligt ute å fladdrar vid flera tillfällen. Han gör en svag match… Är det tredje målet som han räddar och glider ur målet så att 100% av målet är öppet vid returen…? Ser ju nästan löjligt ut… Nä Limpan har börjat säsongen skakigt tyvärr sen är det delvis förståeligt då karaktären på matcherna har gjort det svårt. Från att stå kall till att bli pepprad i en handvändning. Sen är allsvenskan svårare oxå. Skott kommer från alla håll och strukturen som gör att man kan läsa spelet finns inte riktigt där…

Men ska vi greja det här så måste han spela upp sig. Han har fortfarande gott om tid på sig att göra det.

Brynäs start är väl ok men inte mer. Betänk att vi haft 3 av 4 på hemmaplan… Att ta två poäng mot Västervik hemma är ju inget man firar direkt. Helt klart en förlorad poäng…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Det är en svag insats överlag, det måste du väl erkänna. Kinvall sa det ju själv.

Men - Brynäs är överlägsna Västervik egentligen, det håller jag med om. Och jag tycker att gnällgänget ska lugna ner sig lite. Mitt tips är att Brynäs, DIF och Löven gör upp om detta. Faktum är att jag håller Brynäs som knappa favoriter av dessa tre.

Målvaktsfrågan är dock problematisk, det tycker även jag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag håller med. Ingen bör ifrågasätta vår 1:e slips med sina ramstarka 88,7% i räddningar.
Nuff said!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: hur du kan säga att vi är överlägsna är väldigt märklig nonchalant uppspel som fastnar ...Första perioden...slarv..hafsigt spel..Västervik farligare lägen än oss...sen en 5 a som.vi gör det bra i o vi avslutar bättre..MEN vad jag vill säga är OM du hade läst ordentligt är att det är i såna här lägen en mv ska rädda laget..när vi spelar dåligt osv...Limpan gjorde det någon enstaka gång förra året
Du sa redan förra året när vi påpekade under hösten att detta håller inte..då var vi skrikande bäbisar.. Osv...
Jag säger det nu precis som förra året att Limpan måste upp o över 91 % under grundserien. .o sen höja o rädda oss i matcher i slutspelet...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Bra för Limpan självförtroende att han åtminstone har en hängiven supporter i dig.
Kommentera