Brynäs IF

714193 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2578722

Sv: A propósito de nada
Det är faktiskt helt sjukt att läsa detta forum. Vi har funnit fyra av fyra matcher och har +11 i +-.

Rödin har varit helt enorm. Juniorerna ser riktigt bra ut. Kelleher, Vesel, Kinvall och Tärnström har börjat bra. Till och med tidigare hackkycklingen Kvist ser ut som en helt ny spelare.

Och ändå så ska det tammefan bara gnällas över det negativa, att Lindbäck haft en svag start. Det tar upp alla jävla diskussioner. Jag blir så förbannat trött på Brynäsfansens halvtomma glas.

Vafan kan vi inte försöka vara lite jävla positiva någon jävla gång? Vi har vunnit 4 av 4 matcher, om det ska gnällas nu kommer det ju alltid att gnällas.

Jag orkar inte med det här.

Förbannade gnällkultur!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Ser faktiskt inte problemet. Tror vi i stort är nöjda med spelet, stundtals spelar vi fullständigt ut motståndet. Men har vi inte en bättre målvakt så kommer det tyvärr inte hjälpa. Vi åkte ur SHL pga målvaktshaveriet och ska vi dessutom missa återtåget pga av samma anledning? Lindbäck är säkert en skön snubbe men inte längre en tillräckligt bra målvakt. Borde vara ganska attraktiv trots allt att ta förstaspaden i en så hårt satsande klubb som Brynäs, en fördel Alcén inte bör sumpa.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg:

Håller med om att gnäll inte är ngt positivt däremot är kritik (ros eller ris) alltid bra...i en förening...arbetsliv ...förhållanden osv...

Vi är i HA pga att Brynäs har suttit nöjda i sin beundrarbåt...så ja jag tycker verkligen att man ska se på vårt lag...våra ledare vår organisation med kritiska ögon...det är ju inte vi medlemmar, fans som har spelat ner oss i HA.
I mina ögon har det varit för mycket gull gull i denna förening och det är en del som gör att vi ligger där vi ligger och FBK , Skellefteå m fl (Har nog en annan kravnivå)
ligger i SHL och slåss om Sm guld.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Kraven måsta vara högre än att spela oavgjort med Västerås och Västervik. Nöjda kan vi vara när vi är tillbaka i SHL. Väl där så är det guld som gäller.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: För att det finns oroväckande tendenser i Brynäs spel. Man tappar stora ledningar och spelar jämnt med Västervik. Kombinera det med ett kasst målvaktsspel så finns det en hel del att prata om.

Forumet skulle dö om alla bara satt och höll med varandra om hur fantastiskt allt är.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Ärligt talat. Om det inte hade funnits folk som försvarade precis allt, så hade det blivit ett par Lindbäck-kritiska inlägg som försvunnit i vimlet av positiva inlägg. Istället blir det långa diskussioner om Lindbäck eftersom en del personer vägrar se att han släpper in billiga puckar.
Kommentera