Brynäs IF

715368 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2583824

Sv: A propósito de nada
Vesslan: Ja, det menar jag nog. Jag anser att alla ska behandlas på samma sätt för samma svagheter och misstag oavsett ålder lön eller erfarenhet. Gör Clara samma tavlor som Limpan ska han ha samma reaktion som Limpan får. De är satta att göra samma jobb och det döms mål oavsett.
Finns det förmildrande omständigheter som dålig defensiv så ska det också fram som en del av kritiken annars är inte kritiken rättvis om limpan eller Clara får hela skulden.
Mot Nybro satte backarna Limpan i skiten på målen. Det var 2 av de mest oerfarna ungdomsbackarna. Lindstein och Johannesson. På detta var inte Limpan varmkörd vilket påverkar hans förmåga och då kan billiga mål slinka in lättare. Mål döms det oavsett.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stenis: "Jag anser att alla ska behandlas på samma sätt för samma svagheter och misstag oavsett ålder lön eller erfarenhet."

Lindbäck har 87,27% i räddningsprocent hittills och Clara 90,00%. Visst finns det andra bedömningskriterier - men för mig väger räddningsprocenten tungt. Lindbäck hade länge liknande siffror förra säsongen men ryckte upp sig något i slutet av serien. Kom dock aldrig upp över 90% och det är, enligt min mening, för dåligt för en förstamålvakt. Lindbäck vinner nästan aldrig "målvaktsmatchen" - motståndarmålvakten är nästan alltid bättre.

Minns jag rätt hade Samuel Ersson över 95% i kvalserien 21 när Brynäs hängde kvar. ...Och då var det ändå virrigt på allvar i försvaret.

Brynäs målvakter räcker säkert till för att säkra en slutspelsplats i hockeyallsvenskan - men när det "drar ihop sig" måste nog en matchvinnarmålvakt in.
Kommentera