Brynäs IF

714080 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2590091

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Blomqvist och Kvist hade stora problem med tempot igår. Kvist har skridskoåkningen men är för långsam i tanken när tempot skruvas upp, märks mest i passningsspelet där han aldrig hittar medspelarnas blad. Blomqvist hade kanske funkat som fjärdecenter men mer än 19 minuter för honom är alldeles för mycket. Tärnström får en del kritik men jag tyckte det var tydligt att han kunde hantera tempot.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: jag tycker nog att tärnström har varit rätt osynlig i samtliga matcher hittills. Igår efter halva matchen tycker jag dock att han började ta för sig mer och syndes mera. Jag hade nog trott att han skulle ha visat lite mer så här långt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Förstår inte varför man slänger in Blomqvist i PP. Förstår att han är tänkt som en slags budget Holmström som ska vara tuff framför mål. Dock i PP när det blir lägen är han fel man. Tror han bommade tre kvalificerade målchanser I PP.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller med dig i det du säger men skulle vilja säga att Tärnström har bra speluppfattning och rör sig rätt men känns väldigt tunn i närkamper. Med Kvist är det lite tvärtom, bra fysik men speluppfattning som inte räcker till när det går fort, som du säger. Kombinationen gör att de rätt ofta inte löser sina uppgifter i egen zon under press och fastnar. Jag tycker alltså inte att de funkar tillsammans och man borde prova att sära på dem. Sen kanske man kan hoppas att det är en coachfråga som kan lösas med rätt träning och instruktioner.
Överhuvudtaget så tror jag båda lagen fick en del del feedback från gårdagens match. Mest positivt men även en del som måste korrigeras.
Kommentera