Brynäs IF

714045 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2590106

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller med dig i det du säger men skulle vilja säga att Tärnström har bra speluppfattning och rör sig rätt men känns väldigt tunn i närkamper. Med Kvist är det lite tvärtom, bra fysik men speluppfattning som inte räcker till när det går fort, som du säger. Kombinationen gör att de rätt ofta inte löser sina uppgifter i egen zon under press och fastnar. Jag tycker alltså inte att de funkar tillsammans och man borde prova att sära på dem. Sen kanske man kan hoppas att det är en coachfråga som kan lösas med rätt träning och instruktioner.
Överhuvudtaget så tror jag båda lagen fick en del del feedback från gårdagens match. Mest positivt men även en del som måste korrigeras.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Jag skulle gärna testa Nordh högre upp i hierarkin. Även om fjärdekedjan har bra kemi med varandra, så måste det finnas utrymme för en spelare att klättra och inte "fastna" där. De måste inte spela tillsammans. På ett individuellt plan är min bedömning att Nordh är klart före Ohlsson och Lindblom.

Det känns som en utopi att alla kommer vara skadefria samtidigt, så jag skulle gärna ta in en ny forward också. Givetvis vill man alltid ha in en så bra spelare som möjligt, men det behöver inte vara en superspelare, bara någon som gör forwardsuppsättningen bredare.

Tyler-Tyler-Rödin och Indrasis-Larsson-Kopacka är kedjesammansättningar som man bör satsa vidare på, det är där bakom som man behöver fixa till lite.
Kommentera