Brynäs IF

715247 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2592379

Sv: A propósito de nada
På plats i Scaniarinken fick man se:
* Viktigaste 3 poäng in på kontot
* Lindbäck stabil
* Benn stabil
* Tärnströms första mål
* Kopacka snabb på grillorna
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huss888: "På plats i Scaniarinken fick man se:
* Viktigaste 3 poäng in på kontot
* Lindbäck stabil..."

Var också på plats och det var ett rejält tryck på läktarna - men Lindbäck stod emot och levererade på högsta nivå. Visst var det tillfälligheter ibland att inte fler puckar smet in - men ändå. Säga vad man vill om Lindbäck - men han verkar ha ett väldigt bra psyke. Man, även jag, räknar ut honom med jämna mellanrum - men att han har ganska många fans emot sig vid det här laget verkar inte bekomma honom. Det är bra så klart!

Frågan är ju ändå om han kan prestera på den här nivån match efter match. Det blir spännande att följa!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det blev en sen kväll på jobbet så jag har precis sett matchen i efterhand. Lite intryck:
- Första 10 min är en katastrof, sen växer vi in i det.
- Jag tror inte vi Brynäsare oroat oss så mycket men det känns ju som att hela hockey-Sverige, motståndarsupportrar och media, oroat sig över hur Benn ska klara skridskoåkningen, den stora rinken och ”tempot” i HA. Jag tror alla kan sluta oroa sig. Killen gör alltså sin andra match och är hur stabil som helst. Här är en spelare som vi kommer ha otrolig nytta av i slutspelet. Tack Scott!
- Nu gjorde förvisso Tärnström mål. Men det händer ingenting hos varken honom eller Blomman i 5 mot 5. Utöver det ser Kvist pucken som sin värsta motståndare. Jag kan inte minnas att jag sett en elithockeyspelare som är mer ovän med pucken
än Kvist. Jag såg min första Brynäsmatch -74 och har följt Brynäs regelbundet sedan -79 och jag kan inte minnas att Brynäs någonsin ställt en svagare kedja på isen än årets 3:e kedja. Bara att hoppas att det är den som splittras när Ölund och Scott är tillbaka.
- Roligt för Limpan att göra en bra match igen!
- Tycker att juniskedjan gör det riktigt bra ikväll efter ett par lite sämre matcher. Det var något byte dom körde ihop med Lindstein och Larsen på backen. Kan det vara yngsta 5:an på isen i HA eller SHL någonsin?
- Jag tycker Brynäs nu visar topplagsbeteende. Vi gör långt ifrån vår bästa match, men åker hem med 3p!

Forza Brynäs!
Kommentera