Brynäs IF

717334 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2592396

Sv: A propósito de nada
Det blev en sen kväll på jobbet så jag har precis sett matchen i efterhand. Lite intryck:
- Första 10 min är en katastrof, sen växer vi in i det.
- Jag tror inte vi Brynäsare oroat oss så mycket men det känns ju som att hela hockey-Sverige, motståndarsupportrar och media, oroat sig över hur Benn ska klara skridskoåkningen, den stora rinken och ”tempot” i HA. Jag tror alla kan sluta oroa sig. Killen gör alltså sin andra match och är hur stabil som helst. Här är en spelare som vi kommer ha otrolig nytta av i slutspelet. Tack Scott!
- Nu gjorde förvisso Tärnström mål. Men det händer ingenting hos varken honom eller Blomman i 5 mot 5. Utöver det ser Kvist pucken som sin värsta motståndare. Jag kan inte minnas att jag sett en elithockeyspelare som är mer ovän med pucken
än Kvist. Jag såg min första Brynäsmatch -74 och har följt Brynäs regelbundet sedan -79 och jag kan inte minnas att Brynäs någonsin ställt en svagare kedja på isen än årets 3:e kedja. Bara att hoppas att det är den som splittras när Ölund och Scott är tillbaka.
- Roligt för Limpan att göra en bra match igen!
- Tycker att juniskedjan gör det riktigt bra ikväll efter ett par lite sämre matcher. Det var något byte dom körde ihop med Lindstein och Larsen på backen. Kan det vara yngsta 5:an på isen i HA eller SHL någonsin?
- Jag tycker Brynäs nu visar topplagsbeteende. Vi gör långt ifrån vår bästa match, men åker hem med 3p!

Forza Brynäs!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: bra analys...en hel del positivt finns det att plocka i en inte så bra match...
Nä blomman kvist Tärnström.. gör tyvärr inte mycket bra...Jo kanske ändå i 4-5..där kvist o blomman gör ett bra jobb.
Juniorerna kommer att bli bra...O med några extra kilo till nästa år...men kanske ska man dela på dem när Öhlund o Scott är tillbaka
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge:
Benn var riktigt bra. Mycket fin skridskoåkning visade han bl a i en duell som han vann mot en SSKare när han jagade hem som siste man från offensiv zon.
Kommentera