Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2593884

Sv: A propósito de nada
Lemp: Håller med dig kring diskussion kring Tärnström/Blomman.
Blomman bör ersättas rakt av när Scott är åter. Osynlig i 5mot5-spelet och iskall framför mål i PP.
Både Blomman och Kvist uträttar inte mycket just nu, medans Tärnström ändå tar initiativ och försöker få saker gjorda på isen.
I mitt tycke är den spelaren som bör petas sist av dessa tre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: vet inte om jag håller med. I spelet 5 vs 5 möjligen uträttar de inte så mycket. Men i boxplay... De dödar mycket tid där... Så att säga att de inte uträttar något är ju direkt felaktigt
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Har skrivit så många gånger. Blomman är slut och Kvist har noll utvecklingspotential. När dom skadade kommer tillbaka bör dessa två plockas bort. Låt juniorer spela, killarna är jätteduktiga och hungriga.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Blomman får kämpa för glatta livet för att överhuvudtaget hänga med i de flesta matcherna. Det har man sett förut, tyvärr typiskt för en äldre spelare som spelar sitt sista år på elitnivå.

Kvist är en bra skridskoåkare och kämpar på, men har inte en puckkontroll och passningsspel som håller. Särskilt när tempot skruvas upp lite blir han ett sänke i puckinnehavet.

Tärnström har inte heller fått till det, men det är ju tydligt att han är klart bäst av de tre. Han åker skridskor, tänker ofta rätt, och är helt okej med pucken. Och framförallt klarar han av tempohöjningar.

Det är beklämmande att Juniorkedjan är mycket bättre än Blomqvists kedja. Något måste hända i tredjekedjan, jag tror inte att det räcker med att få in Scott där.
Kommentera