Brynäs IF

713417 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2593886

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Blomman får kämpa för glatta livet för att överhuvudtaget hänga med i de flesta matcherna. Det har man sett förut, tyvärr typiskt för en äldre spelare som spelar sitt sista år på elitnivå.

Kvist är en bra skridskoåkare och kämpar på, men har inte en puckkontroll och passningsspel som håller. Särskilt när tempot skruvas upp lite blir han ett sänke i puckinnehavet.

Tärnström har inte heller fått till det, men det är ju tydligt att han är klart bäst av de tre. Han åker skridskor, tänker ofta rätt, och är helt okej med pucken. Och framförallt klarar han av tempohöjningar.

Det är beklämmande att Juniorkedjan är mycket bättre än Blomqvists kedja. Något måste hända i tredjekedjan, jag tror inte att det räcker med att få in Scott där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Scott - Ölund - Tärnström i tredje har potential att stänga ner vilken toppkedja som helst i Allsvenskan och samtidigt vara ett hyfsat hot offensivt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Tur då att även Ölund snart kommer in i tredje.
Bara det inte innebär att juniorerna petad i fjärde.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Blomman har nog haft lättare med en avslutande säsong i SHL än i HA. I HA är just tempot seriens signum och äldre spelare får ju svårare med det…
Kommentera