Brynäs IF

714988 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2595019

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Ja, tyvärr har både tränaren och sportchefen i Djurgården gjort bort sig den här säsongen. Ska bli spännande att se om deras veteraner kan lyfta sig med ny tränare, men det finns ju skador med i bilden också. Rensfeldt, Brodin och Klasen har varit horribelt dåliga i de matcher jag har sett, Norman har varit bra ibland. Men allt handlar inte om gamlingarna heller, de måste kunna få ut mycket mer av spelare som Gradin och Liss.

På backsidan har man fryst ut flera spelare som hade kunna gjort ett bra jobb. Mv-sidan har inte heller funkat, Andrén ser ut att vara helt beroende av ett bra försvarsspel för att hitta en acceptabel nivå, Hävelid har gjort grodor som inte borde vara möjliga.

Det blir för övrigt Säcken som ersätter Garpen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: " Mv-sidan har inte heller funkat, Andrén ser ut att vara helt beroende av ett bra försvarsspel för att hitta en acceptabel nivå, Hävelid har gjort grodor som inte borde vara möjliga."

När det kommer till Andrén så tror jag inte att kvalitén på försvaret är där skon klämmer som mest, utan pressen utifrån (givetvis en mix av båda).
Andréns historik:
Levererade i Växjö = Ingen press från deras plastfans.
Levererade INTE i Brynäs = Mycket press från fans.
Levererade i Almtuna = Har inga fans överhuvudtaget.
Levererar INTE Djurgården = Press från supportrar.

Med det sagt så tycker fortfarande synd om killen från hans tid i Brynäs. Verkar vara en hyvens kille. Fint reportage som tv4 gjorde med honom för några veckor sedan.
Kommentera